Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου 2009

ακολουθώντας με στάσεις το Φώς

Στην διάρκεια της ημέρας, στις εκκλησίας και τα μοναστήρι του κόσμου, αυτό το μικρό βιβλίο που ονομάζετε Ωρολόγιο ανοίγει,περίπου επτά φορές !

Είναι στάσεις μέσα στη μέρα η ανάγνωση του, όπως οι στάσεις που κάνει ο διαβάτης και ο ταξιδευτής που και πού στο δρόμο για να σιγουρέψει την πορεία του, να διαπιστώσει αν ο δρόμος που έχει πάρει είναι ο σωστός, να ξαποστάσει λίγο να πάρει μιαν ανάσα και έπειτα πάλι, να συνεχίσει την πορεία του.

Για να κάνεις στάση, πρέπει να έχεις αρχίσει να πορεύεσαι ή να ακολουθείς κάποιον. Το βιβλίο αυτό θα σε μπερδέψει στην αρχή γιατί παρόλο που εμείς θα μιλήσουμε για στάση αυτό θα σου μιλάει για ακολουθίες. Άλλο παράξενο και αυτό να σταματάς κάπου και αυτή την στάση ο άλλος να την ονομάζει κίνηση.


… αυτό το βιβλίο ξέχασα να το πω, μπορείς να το συναντήσεις και στα σπίτι μερικών ανθρώπων που στην διάρκεια της μέρας τους αποφασίζουν συνήθως το βράδυ να ξαποστάσουν για λίγο στις σελίδες του και να πάρουν δύναμη για να συνεχίσουν το ταξίδι, τον περίπατο, την επιστροφή τους στην πατρίδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Follow by Email