Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

Η Pfizer κατηγορείται ότι πειραματίζεται πάνω σε ορφανά μωρά για να δοκιμάσει το εμβόλιο της για τον Covid-19

 


Η Pfizer κατηγορείται ότι πειραματίζεται πάνω σε ορφανά μωρά για να δοκιμάσει το εμβόλιο της για τον Covid-19

πηγή: εδώ 

2 Οκτωβρίου 2021,

Από τους δημοσιογράφους της TLB,

Συνταρακτικό! Η Pfizer κατηγορείται ότι πειραματίζεται πάνω σε ορφανά μωρά για να δοκιμάσει το εμβόλιό της για τον Covid-19!

Οι καταγγελίες ότι η Pfizer διεξάγει πειράματα σε ορφανά παιδιά ηλικίας ακόμη και έξι μηνών για να δοκιμάσει το εμβόλιο για τον Covid-19, έγιναν από πληροφοριοδότες στην Πολωνία, οδηγώντας μια ομάδα δικηγόρων, ιατρών και ακτιβιστών να ζητήσουν από τα μέλη του πολωνικού κοινοβουλίου και της Γερουσίας να οργανώσουν επείγουσα διάσκεψη το Σάββατο 2 Οκτωβρίου.

Η «Children’s Health Defense» ειδοποιήθηκε πρόσφατα από τους Πολωνούς πληροφοριοδότες, της ότι η Pfizer πραγματοποιεί πειράματα σε ορφανά μωρά ηλικίας 6 μηνών για να δοκιμάσει τα νέα εμβόλιά της. Τα μωρά και τα παιδιά δεν πεθαίνουν από τον Covid και σπάνια μεταδίδουν τη νόσο. Αυτό από μόνο του θα πρέπει να είναι αρκετό για να αποτραπούν κάθε είδους κλινικές δοκιμές με πειραματικά εμβόλια. Αλλά η Pfizer δείχνει να λειτουργεί εκτός νομιμότητας. Εάν πράγματι συμβαίνει αυτό, είναι απλά απαράδεκτο και πρέπει να σταματήσει. Απαιτούνται άμεσες απαντήσεις και δράση.

Μια ομάδα δικηγόρων, ιατρών και ακτιβιστών ζήτησε από τα μέλη του πολωνικού κοινοβουλίου και της Γερουσίας να οργανώσουν το Σάββατο 2 Οκτωβρίου συνέδριο με τίτλο:
«ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΒΡΕΦΗ- ΙΑΤΡΙΚΑ, ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ».
Ακολουθούν μερικά κύρια ερωτήματα που αναμένεται να απαντηθούν: 
Διεξάγει πράγματι η Pfizer πειράματα σε ορφανά παιδιά που είναι τα πιο ευάλωτα και δεν έχουν κανέναν να τα λάβει σοβαρά υπόψη εάν τα πράγματα δεν πάνε καλά; Αν ναι, γιατί και ποιος συμφώνησε σε αυτό; 
Γιατί επιτρέπεται στην Pfizer να κάνει κλινικές δοκιμές σε βρέφη με ένα προϊόν που δεν έχει ολοκληρώσει τη φάση 3 των κλινικών δοκιμών του και είναι νέας τεχνολογίας; 
Γιατί η Pfizer αρνείται στους εκλεγμένους άρχοντες να έχουν πρόσβαση στα έγγραφά τους; 
Τι συμβαίνει στις άλλες χώρες όπου διεξάγονται αυτά τα πειράματα; 
Ο EMA και ο FDA κάνουν πραγματικά σωστά τη δουλειά τους; 
Και τέλος… έχουν δικαίωμα οι κατασκευαστές εμβολίων να λειτουργούν με απόλυτη μυστικότητα και έξω από κάθε νόμιμο έλεγχο;

Άλλες πληροφορίες σχετικά με την επιστήμη και την ηθική των κλινικών δοκιμών σε παιδιά έχουν επίσης εγείρει τις ανησυχίες μας. Ο Yaffa Shir-Raz, ερευνητής του Τομέα «Των κινδύνων της επικοινωνίας» του Πανεπιστημίου της Χάιφα στο Ισραήλ, δημοσίευσε ένα άρθρο σχετικά με τις πολύ αμφίβολες μεθόδους που χρησιμοποιεί η εταιρεία.

«Σοβαρές παραβιάσεις και χειραγωγήσεις στο πρωτόκολλο δοκιμής: Με αυτό το τρόπο η Pfizer κατάφερε να λάβει την άδεια έκτακτης ανάγκης από τον FDA για παιδιά».

Αυτό το άρθρο επισημαίνει κάποια ενοχλητικά γεγονότα που αμφισβητούν την πρόθεση της Pfizer να κάνει ασφαλή τη χρήση των εμβολίων της από τα παιδιά. Για παράδειγμα, τα παιδιά που υπέστησαν σοβαρή κατάθλιψη από τα εμβόλια, βρέθηκαν ξαφνικά να έχουν προϋπάρχουσες ψυχιατρικές καταστάσεις, που όμως εάν πράγματι προϋπήρχαν θα έπρεπε να τα έχουν αποκλείσει εκ των προτέρων από την ομάδα της μελέτης, ενώ τα κριτήρια αναφοράς παρενεργειών φαίνεται να έχουν σχεδιαστεί για να αποκλείσουν τις δηλώσεις ανεπιθύμητων συμβάντων.

Οι παραγωγοί εμβολίων έχουν μια μακρά ιστορία πειραματισμών στους πιο ευάλωτους: σε άτομα ορφανά, διανοητικά και σωματικά ανάπηρα, σε πολιτικούς πρόσφυγες και σε εξαθλιωμένους πληθυσμούς. Ο Στάνλεϊ Πλότκιν, ο οποίος κατοχύρωσε τις πατέντες σε πολλά εμβόλια και ονομάζεται «ο πάπας των εμβολίων», κάποτε υπερασπίστηκε τον εαυτό του λέγοντας ότι τα άτομα με ειδικές ανάγκες «ήταν μόνο άνθρωποι σε μορφή».

Η απαλλαγή από τους ασθενέστερους γινόταν πάντα στο όνομα του «μεγαλύτερου καλού». Τώρα είναι η ώρα να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να δώσουμε ένα τέλος σε αυτή τη βάρβαρη πρακτική.

Επιστολή Πολωνών ακτιβιστών και Ιατρικών Ενώσεων σχετικά με τις Ιατρικές δοκιμές σε παιδιά και βρέφη

Αγαπητοί μας,

Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε να συμμετάσχετε σε μια διάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Οκτωβρίου 2021 και ώρα Βαρσοβίας 12:00 στο πολωνικό κοινοβούλιο.

Το συνέδριο θα περιλαμβάνει ιατρική και νομική συζήτηση σχετικά με τη δοκιμή ιατρικών προϊόντων πάνω σε παιδιά και πολύ μικρά μωρά. Αυτό το συνέδριο είναι μη πολιτικό και μη θρησκευτικό. Διοργανώνεται από πολωνικές ενώσεις και ιδρύματα. Εκπρόσωποι του κοινοβουλίου, της κυβέρνησης, και των κύριων μέσων μαζικής ενημέρωσης, έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν παρακολουθώντας, για να βοηθήσουν το κοινό να κατανοήσει το βάθος του θέματος.

Η πραγματοποίηση αυτού του συνεδρίου έχει σχέση με τη θεωρητική και πρακτική ανάλυση της μεθόδου των κλινικών δοκιμών σε παιδιά και βρέφη. Το συνέδριο είναι σημαντικό δεδομένου ότι τα παιδιά δεν μπορούν να συναινέσουν να συμμετάσχουν σε μια βιοϊατρική μελέτη, και ως εκ τούτου πρέπει και επιβάλλεται να εφαρμόζονται πρόσθετες εγγυήσεις για την προστασία τους. Πιστεύουμε ότι αυτό δεν συμβαίνει προς το παρόν. Γι 'αυτό ζητούμε τη βοήθειά σας για την υπεράσπιση των παιδιών στις κλινικές δοκιμές σε όλο τον κόσμο και ειδικότερα των παιδιών της Πολωνίας. Αυτές πραγματοποιούνται τώρα σε τουλάχιστον τέσσερις χώρες και στηρίζονται στην παραπληροφόρηση και τις εμπιστευτικές συμφωνίες που επέβαλε η Pfizer.

Από τον Ιούνιο του 2021, η Pfizer διεξάγει πειραματικές δοκιμές σε παιδιά της Πολωνίας με εμβόλια κατά του Covid-19. Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε αυτά τα πειράματα γίνονται σε υγιή βρέφη 3 - 6 μηνών έως και παιδιά 11 ετών.

Αυτά τα γεγονότα δεν είναι γνωστά στην πολωνική κοινή γνώμη καθώς τα έγγραφα της Pfizer περιέχουν μια «μυστική» ρήτρα. Ακόμη και σε μέλος του πολωνικού κοινοβουλίου που παρενέβη σε αυτό το ζήτημα, αρνήθηκε η πρόσβαση στα έγγραφα, παραβιάζοντας πλήρως την πολωνική νομοθεσία.

Είναι γνωστό ότι οι παραπάνω δοκιμές διεξάγονται σε 8 κέντρα στην Πολωνία. Πρόκειται για μικρές ιδιωτικές κλινικές και ιδιωτικά κλινικά ερευνητικά κέντρα που δεν φαίνεται να είναι κατάλληλα εξοπλισμένα για τη διεξαγωγή τέτοιων μελετών.

Πέρα από αυτά, γνωρίζουμε ένα ακόμη κέντρο που δεν έχει δηλωθεί στον ιστότοπο της Pfizer. Αυτό εγείρει το ερώτημα εάν ενδεχομένως υπάρχουν και άλλα μη δηλωμένα κέντρα στις 4 χώρες για τις οποίες ισχυρίζεται η Pfizer πραγματοποιούνται αυτές οι δοκιμές.

Από ανεπίσημες αναφορές ( ηχογραφήσεις από τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους), γνωρίζουμε ότι τα παιδιά ηλικίας 6 έως 11 ετών είχαν ήδη εμβολιασθεί με το προϊόν της Pfizer και τα παιδιά ηλικίας 3 έως 5 ετών είχαν λάβει τουλάχιστον 1 δόση.

Αυτή τη στιγμή αναζητούνται παιδιά ηλικίας 6 μηνών έως 2 ετών. Ωστόσο, η Pfizer στον επίσημο ιστότοπό της δημοσίευσε έγγραφα με ημερομηνία 20/09/2021 που ισχυρίζονται ότι αναμένουν αποτελέσματα για τη νεότερη ομάδα πριν από το τέλος του τρέχοντος έτους. Αυτό υποδηλώνει ότι οι δοκιμές στη νεότερη ομάδα ξεκίνησαν ταυτόχρονα με τις μεγαλύτερες ηλικιακά ομάδες καθώς η Pfizer ισχυρίζεται ότι τα αποτελέσματα αυτών των δοκιμών θα είναι διαθέσιμα μετά από 6 μήνες.

Εκτιμάται ότι μπορεί να υπάρχουν περίπου 1.000 παιδιά που έχουν εμβολιασθεί στην Πολωνία.

Λαμβάνοντας υπόψη πόσο γρήγορα έχουν ενταχθεί στη μελέτη αυτά τα παιδιά, υποψιαζόμαστε έντονα ότι προέρχονται από ορφανοτροφεία και "σπίτια φροντίδας", όπως αυτό συνέβη ήδη με δοκιμές άλλων εμβολίων. Σύμφωνα με την πολωνική νομοθεσία, για τέτοιες εξαιρετικές περιπτώσεις απαιτείται άδεια δικαστηρίου, αλλά μέχρι στιγμής δεν είμαστε σε θέση να εντοπίσουμε οποιεσδήποτε δικαστικές αποφάσεις που επιτρέπουν τέτοια πειράματα σε παιδιά.

Η συγκατάθεση για αυτές τις δοκιμές σε βρέφη και μικρά παιδιά στην Πολωνία δόθηκε από τον Grzegorz Cessak, φαρμακολόγο και πρόεδρο του Γραφείου Καταχώρισης Φαρμάκων, Ιατρικών Συσκευών και Βιοκτόνων Προϊόντων. Είναι επίσης μέλος του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (EMA), κάτι που φαίνεται να δημιουργεί σύγκρουση (σημ: και ύπαρξη..) συμφερόντων.

Καθώς η Pfizer δεν ολοκλήρωσε μελέτες σε πειραματόζωα, ούτε μελέτες σε νεαρά ζώα (νεογνά), φαίνεται ότι τα Πολωνικά βρέφη και τα μικρότερα παιδιά χρησιμοποιούνται ως τα πρώτα νεογέννητα για πειράματα.

Εάν οι αρμόδιες αρχές του πολωνικού κράτους δεν λάβουν μέτρα, θα είναι άγνωστος ο αριθμός από αυτά τα παιδιά που έχουν ήδη αντιμετωπίσει ή θα αντιμετωπίσουν το θάνατο ή σοβαρές επιπλοκές στην υγεία τους. Η χρήση μιας γενετικής πειραματικής τεχνολογίας είναι εντελώς νέα στην ιατρική και χαρακτηρίζεται ως κλινική δοκιμή φάσης Ι, και ΙΙ / ΙΙΙ, σε βρέφη και παιδιά ηλικίας 6 έως 11 ετών.

Στους ενήλικες, η φάση ΙΙΙ δεν έχει ολοκληρωθεί, αλλά έχουν ήδη αναφερθεί πολυάριθμες επιπλοκές, συμπεριλαμβανομένων πολύ σοβαρών θρομβοεμβολικών, αυτοάνοσων και φλεγμονωδών συμβαμάτων ακόμη και θανάτων. Πληροφορίες για παρόμοιες επιπλοκές και ατυχείς θανάτους έχουν καταγραφεί και για παιδιά ηλικίας 12 ετών.

Υπάρχει ήδη επεξεργασία ηχητικών ντοκουμέντων από τα 8 ερευνητικά κέντρα, που αποτελούν αποδείξεις της αξιόποινης πρακτικής. Αυτές οι καταγραφές αποδεικνύουν πως έχουν ήδη εμβολιασθεί παιδιά 6-11 ετών, και πιθανότατα και 3-5 ετών.

Εν τω μεταξύ, η χορήγηση των εμβολίων έδειξε να αναστάλθηκε προσωρινά στη νεότερη ομάδα ηλικίας 6 μηνών ως 2 ετών, επειδή στις 22 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε μια επείγουσα συγκέντρωση για να αποφασιστεί "πώς θα προχωρήσουν " (αυτή μπορεί να προκλήθηκε από τις διαμαρτυρίες ανθρώπων από τοπικές οργανώσεις υπέρ της ελευθερίας κοντά στα ερευνητικά κέντρα).

Μετά όμως από αυτό το επεισόδιο, δηλώθηκε ότι η στρατολόγηση βρεφών και παιδιών έως 2 ετών θα συνεχιστεί και θα ξεκινήσει ξανά στις αρχές Αυγούστου.

Λαμβάνοντας υπόψη πόσες σοβαρές επιπλοκές εκδηλώνονται μετά από αυτές τις ενέσεις, συμπεριλαμβανομένων των θανάτων σε ενήλικες και εφήβους, πιστεύουμε πως αυτά τα εμβόλια αποτελούν πολύ μεγαλύτερη απειλή για τη ζωή και την υγεία αυτών των παιδιών από τον ίδιο τον Covid-19.

Ακολουθούν επιπρόσθετες πληροφορίες για τις κλινικές δοκιμές της Pfizer

 Πηγή: thelibertybeacon.comΜαμά Μπαμπάς και Παιδιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις