Τρίτη 27 Ιουνίου 2023

Οι παρενέργειες των ανεμβολίαστων.

🔔 Άγιον Όρος 🔔

Οι παρενέργειες των ανεμβολίαστων. 
Αν και οι άγιοι γέροντες, μας προειδοποίησαν, αν και όλοι είδαμε την επιστημονική κοινότητα διχασμένη να εκφράζει τις ανησυχίες της και να προειδοποιεί, εντούτοις πολλοί αδερφοί μας, έδειξαν εμπιστοσύνη στο κυβερνητικό αφήγημα Μητσοτάκη, πίστεψαν τους τηλε-ειδικούς όπως Παγώνη, Βασιλακόπουλο και έντρομοι μετά την αδιάκριτη απαράδεκτη αρχιεπισκοπική προτροπή "από εδώ τό εμβόλιο και από εκεί ο θάνατος"δυστυχώς βιάστηκαν και τώρα, λίγοι ευτυχώς, προς το παρόν υποφέρουν. 
Κάποιοι απεδήμησαν εις τας αιωνίους μονάς. 
Άραγε οι αρχιερείς μας, έχουν συναίσθηση τι έκαναν και τι ευθύνη πήραν; 
Έρευνες και μελέτες που έρχονται καθημερινά στο φως δεν τους προβληματίζουν; 
Κάνουν ότι δε βλέπουν, δεν ακούν, ή δεν έχουν την δύναμη να μετανοήσουν, να ανακαλέσουν, έστω να πούν ένα " ευλόγησον "! 
Ή έστω να παραδεχτούν "Δεν ενημερώθηκε η ιεραρχία επαρκώς", "εξαπατήθηκε από τους ειδικούς" ... κάτι τέλος πάντων να ακούσουμε! 
Σιγή ιχθύος δυστυχώς. 
Δόξα τω Θεώ ο Πανάγαθος Θεός μας, παραχωρεί σύμφωνα με τη δικαιοσύνη Του, επιτρέπει ότι και όποτε θέλει η Αγάπη Του προς το συμφέρον και αγιασμό, πάντα σκεπάζει τους αγαθούς που εν αγνοία λανθάνουν ή υπακούν σε αυτούς που δεν πρέπει , δεν ευλογεί το άδικο, πάντα προστατεύει!! 
"Καν θανάσιμόν τι πίητε ου μη βλάψη υμάς». 
Είναι αλήθεια ότι οι περισσότεροι από φόβο εμβολιάστηκαν, αλλά και αυτοί που δεν εμβολιάστηκαν πάλι από το φόβο των παρενεργειών δεν εμβολιάστηκαν. 
Λίγοι είναι αυτοί, που για πνευματικούς λόγους, από ευλάβεια δεν εμβολιάστηκαν έχοντας υπόψιν τα περί των κυτταρικών εμβρυικών σειρών που χρησιμοποιήθηκαν στις πειραματικές δοκιμές παρασκευής των εμβολίων. 
Πρέπει να πούμε όμως, ότι και οι ανεμβολίαστοι αδερφοί μας έχουν παρενέργειες! 
Πνευματικές, ψυχοφθόρες! 
Πολλοί αποφεύγουν το διπλανό, δημιουργούν ένα άρρωστο κλίμα διχασμού, και αδιάκριτα πληγώνουν. 
Κάποιοι μάλιστα, κρατούν αποστάσεις από τους αδερφούς. 
Λένε ότι φοβούνται μήν μεταπηδήσουν πάνω τούς τα νανοσωματίδια και η ακίδα, οι φοβίες και η πλάνη τους, δεν συμμαζεύεται! ..... 
Βέβαια, τους δικαιολογούμε, είναι θύματα πλανεμένων γερόντων τύπου Ευφρόσυνου Σαββαΐτου ή μοναχού Σάββα Λαυριώτη. Μερικοί συνδέουν το εμβόλιο με το σφράγισμα του αντιχρίστου και άλλα τέτοια παράλογα.... 
Κάποιοι πάλι από εμάς, νιώθουμε ότι υπερέχουμε, και με καμάρι ομολογούμε ότι μείναμε ανεμβολίαστοι λέγοντας ότι "ο τάδε έχει εμβολιαστεί" στιγματίζοντάς τον, χωρίς να γνωρίζουμε υπό ποίες συνθήκες και πιέσεις υπέκυψε ο αδερφός τον οποίον καταδικάζουμε. 
Μάλλον δεν αποδίδουν στη Χάρη Του την επιλογή τους, ίσως και να χαίρονται όταν κάποιοι πάσχουν από παρενέργειες... 
Σίγουρα πάντως, δεν προσεύχονται για τους αδερφούς. 
Γι αυτό ας συνέλθουμε!!! 
Να είμαστε ενωμένοι! 
Μη βάζουμε ταμπέλες, ας αφήσουμε επιτέλους κάτι να κάνει και ο Θεός. 
Εμείς όσο ποτέ άλλοτε θά πρέπει να αγκαλιάσουμε τους αδερφούς! 
Η αγάπη μας θα γίνει αιτία να δεχτούν υποδείξεις στην πορεία, να ενημερωθούν επαρκώς και να μείνουν όρθιοι στον επόμενο πειρασμό. 
Οσο μπορούμε με τη Χάρη Του να βοηθήσουμε με ένα λόγο απλό, πνευματικό εποικοδομητικό, επιεική, να δώσουμε ελπίδα. 
Μόνο αν μάς ρωτήσουν προβληματισμένοι, τότε και μόνο, διακριτικά, σιγά σιγά βοηθάμε να καταλάβουν ότι ο εμβολιασμός ήταν λάθος επιλογή. 
Αυστηρότητα χρειάζεται πρίν γίνει το κακό! 
Μετά χρειάζεται επιείκεια, θάρρος, αισιοδοξία για διόρθωση. 
Όχι εξουθένωση, προσβολές και απογοήτευση. 
Δε βοηθάει "στο σπίτι του κρεμασμένου" να μιλάμε για σχοινιά!! 
Δυστυχώς ρασοφόροι σχισματικοί και κάποιοι αδιάκριτοι διέλυσαν οικογένειες με τις ακρότητες και φοβίες τους, χρησιμοποιώντας κιόλας αγιογραφικά χωρία έφεραν τον αντίχριστο πριν την ώρα του. 
Τότε που χρειαζόταν η αυστηρότητα, το Άγιον Όρος προειδοποίησε! 
Το επιεικὲς υμών γνωσθήτω πάσιν ανθρώποις. 
Ο Κύριος εγγύς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις