Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023

Με πολύ συμπάθεια ας μαλώσουμε λιγάκι τα ανάγωγα παιδιά της ΑΓΩΓΗΣ.


Άγιον Όρος! 
Με πολύ συμπάθεια ας μαλώσουμε λιγάκι τα ανάγωγα παιδιά της ΑΓΩΓΗΣ. 
Στην περίοδο της πανδημίας, φίλος καλός μου έστειλε βίντεο από το Κανάλι Αγωγή. Εκεί ένα νέο παιδί, ο Μάριος, αρκετά ανήσυχο , προειδοποιούσε για την εισβολή των λάθρο, επίσης και για το ενδεχόμενο οι γείτονες να επιτεθούν, συμβούλευε και τρόπους επιβίωσης. 
Είπα Δόξα τω Θεώ, υπάρχουν νέα παιδιά που ασχολούνται με εθνικά γεωστρατηγικά θέματα. 
Οι Τούρκοι τελικά, δεν "μας την έπεσαν", "μας την έπεσε" όμως ο κορονοϊός, και έτσι ο Μάριος, έδωσε βάση στο νέο πρόβλημα που προέκυψε με τις υποχρεωτικότητες και τις λοιπές απάτες του αφηγήματος Μητσοτάκη. 
Και πάλι είπαμε :"Εύγε" στο παλικάρι! 
Μάριε, μπορεί να μην το έχεις με τα εκκλησιαστικά, το πας καλά όμως στα υπόλοιπα... Πέρασε και η πανδημία και ήρθαν οι εκλογές, και ο Μάριος ξαφνικά θέλησε να κάνει το δημοσιογράφο και εκεί κάπου το "έχασε ". 
Κατάλαβα ότι το διαπίστωσαν πολλοί αδερφοί αυτό (ότι το έχασε δηλαδή) γιατί πολλοί μου έστειλαν βίντεο με βαρύγδουπους τίτλους, περί Χριστεμπορίας και παϊσιοεμπορίας . 
Βλέποντας το βίντεο, λυπήθηκα πολύ, είπα κρίμα, πόσο εύκολα υιοθετούν συκοφαντίες, και τις αναπαραγάγουν εμπλουτισμένες! 
Βρε τα "χαζοπούλια" του διαδικτύου, δεν τους κόβει να κάνουν πρώτα έρευνα; ξαφνικά όλοι έγιναν ένα; 
Μάριος, Σέργιος, συστημικός Ευαγγελάτος, Μητσοτάκης, όλοι εναντίον του Νατσιού . 
Είπα τα καημένα τα παιδιά, τα πείραξε ο διάβολος στο μυαλό, τριάντα πατριωτικά κόμματα κατεβαίνουν γιατί άραγε τους πείραξε μόνο ο Νατσιός; 
Αχ! βρε παιδιά, προβατάκια Του Χριστού χωρίς ποιμένα - και εντάξει ο Μάριος είναι ειδικός στις πολεμικές τέχνες και στα στρατιωτικά, αλλά ο άλλος ο λόγιος με το ύφος των πολλών καρδιναλίων ο Σέργιος τι έπαθε;...., πέταξε την πανοπλίαν Του Θεου και τις μεθοδίες του διαβόλου δεν τις βλέπει; 
Το Μάριο τον συγχωρούμε, φαίνεται καλό παιδί με άγνοια που διψά για προβολή και σιγά σιγά θα ωριμάσει, αργότερα θα μπει στη μυστηριακή ζωή της εκκλησίας και με τη Χάρη Του σίγουρα θα μετανοήσει για την πλάνη του και τη διασπορά συκοφαντιών και θα είναι δίπλα στο Νατσιό. 
Έρχεται η ώρα που θα μπορεί να διακρίνει την αρετή της διακρίσεως που κοσμεί τον δάσκαλο ! 
Ο Σέργιος όμως βλέπουμε, θέλει να παρουσιάζεται ως ειδικός, θεολόγος τάχα (μου θέλει κιόλας να εντυπωσιάζει με λόγο επιτηδευμένο εκκλησιαστικό ....και δίπλα ο Μάριος ψαρωμένος να τον χαζεύει με θαυμασμό). 
Βρε τι πάθαμε..! 
Βρε παιδιά! Όταν ο Νατσιός δίδασκε στους γονείς σας, εσείς δεν είχατε γεννηθεί. 
Έχετε καταλάβει ποιον συκοφαντείτε; Κάνατε έρευνα πρώτα να δείτε ποιος είναι ο δάσκαλος από το Κιλκίς; 
Έτσι, τόσο πρόχειρα πήρατε λάσπη από τον κουβά της Πόπης Σουφλή και του ταλαίπωρου "ξερόλα" Χίου και με το μυστρί σας τώρα την πετάτε στα μούτρα των παιδιών που σας βλέπουν; 
Και εντάξει, ο Μανώλης Βολουδάκης δε μπόρεσε να χαρεί για την άνοδο του Νίκη, δυστυχώς τυφλός από την πίκρα του, με ανοιχτές πληγές ακόμα, έτρεξε να πει τον πόνο του σ' εσάς με περισσή εμπάθεια, γιατί δεν μπορεί να χωνέψει ότι η ΝΙΚΗ το πάει καλά! 
Αραγε με ευλογία του πατέρα του δίνει συνεντεύξεις; 
Δεν θέλω να το πιστέψω!!! 
Ο άλλος, ο Στεφανόπουλος η "ανακατώστρα", επιτρέπεται να λασπολογεί έτσι; 
Τώρα έγινε "επικίνδυνος" ο Νατσιός...; 
Κι εντάξει οι άλλοι είναι παιδιά , εσύ κυρ- Αλέξανδρε Στεφανόπουλε από Αμερική, και Τάσο Λυμπερόπουλε από Ελβετία, πόσο γελοίοι είστε αντιλαμβάνεστε άραγε; 
Μόνο ανακάτεμα, ανακρίβειες ,διχασμό, εξυπνάδες, υπερβολές, μεταφορά λάσπης, λάτρεις της αποχής και της απογοήτευσης....!!! 
Βαλτοί είστε από ανθρώπους ή από δαίμονες τελικά; 
Ποιος
 δαίμονας σας ένωσε; Απορώ! 
Συστημικοί και αντισυστημικοί ξαφνικά ενωμένοι να πείσουν τους Έλληνες να προσέξουν καλά , μην τυχόν και μπει στην βουλή ο Νατσιός και καταστραφούμε. 
Και μέσα σ' όλα, τα άτακτα παιδιά της ΑΓΩΓΗΣ, θέλησαν να σχολιάσουν ανώνυμο άρθρο αγιορείτη μοναχού με τίτλο: "Αχ παππούλη μας Στυλιανέ" 
Εκεί γέλασαν τα χείλη κάθε πικραμένου, όπως λένε και οι νέοι "ότι να ναι"! 
Τα μισά από το απλοϊκό άρθρο του μοναχού μάλλον καταλάβαν, η τσαντίλα μεγάλη ... γιατί ο αρθρογράφος είναι δειλός και ανώνυμος! 
"Γιατί κρύβεται;" λέει ο Μάριος και συμπληρώνει ο "κανονολόγος" Σέργιος περί επιτιμίων και ιερών κανόνων..κτλ 
Παιδιά συνέλθετε, να προσευχηθούμε να δώσει ο Θεός τα καλύτερα για την ευλογημένη πατρίδα μας. Καλό παιδί κι αδικημένος ο νευρικός Κασσιδιάρης, σας καταλαβαίνω, σεβαστός ο αγώνας που κάνετε για αυτόν, αλλά έλεος βρε παιδιά! 
Δε βλέπετε ότι ο Πανάγαθος Θεός μας λυπήθηκε κι έδωσε ευκαιρία στον τόπο; 
Εδώ στο Άγιον Όρος τον Νατσιό τον γνωρίζουν και οι πέτρες! Γνωστός για τους αγώνες του, την εντιμότητα του... σε μερικούς έγινε γνωστός τώρα, στην πανδημία με τα εξής άρθρα του : 
"Τά τσοπανόσκυλα του συστήματος ” 
"Η απάτη του μένουμε σπίτι" 
"Είμαστε δάσκαλοι και όχι λοιμωξιολόγοι" 
Εσύ Μάριε , μόνο το άλλο άρθρο το "Ευλογία του μένουμε σπίτι " του Νατσιού που έγραψε για τους μικρούς μαθητές και γονείς βρήκες για να διαφημίζεις! 
Τα άλλα γιατί δεν τα προβάλλεις; 
Αν θέλετε να κάνετε σωστή δημοσιογραφία, να είστε έντιμοι, σοβαροί με παντελόνια, να λέτε Αλήθεια . 
Ντροπή παιδιά, λίγο φιλότιμο! 
Πρώτα δηλαδή λασπολογούμε και δηλητηριάζουμε και μετά έχουμε την απαίτηση να διαψεύσει ο άλλος; 
Και σα να μην έφτανε αυτό έχουμε και το θράσος να βγει και να απολογηθεί; 
Μήπως θέλετε να ασχολούνται μαζί σας; 
Και αν θέλετε, γιατί δεν ασχολείστε με Βαρουφάκη, Κωνσταντοπούλου που είναι υπέρ των λάθρο και λοάτκι........ γιατί;;;;; 
Περισσότερο βέβαια ο Σέργιος να ντραπεί. Ο Μάριος είναι αγαθιάρικο και θέλει το χρόνο του. 
Εσύ Σέργιε το πήρες στο λαιμό σου το παιδί, και μαζί δηλητηριάζετε την ακατήχητη νεολαία. 
Τώρα, όσον αφορά το άρθρο του ανώνυμου μοναχού που ενόχλησε, θα έπρεπε εσυ τουλάχιστον Μάριε, να ήξερες ότι στις Ειδικές Δυνάμεις, έχουμε και τους ελεύθερους σκοπευτές, αυτοί από μακριά χτυπούν χωρίς να φαίνονται, κανείς δεν καταλαβαίνει από πού ήρθε η σφαίρα. 
Ο ελεύθερος σκοπευτής όταν τελειώσει ο πόλεμος θα εμφανιστεί. 
Τώρα έχουμε πόλεμο! Περισσότερο πνευματικό και λιγότερο πολιτικό, για αυτό και παίρνουμε μέρος. 
Να βάλουμε το μυαλουδάκι μας να δουλέψει. 
Ποιοί και γιατί δεν θέλουν τον κύριο Νατσιό. 
Τελικά ούτε Μαρινάκηδες, ούτε μαξιλαράκια και δεκανίκια, αλλά μόνο μίσος για τα ορθόδοξα, πατροπαράδοτα ιδεώδη και ιδανικά υπάρχει. 
Μάριε, Σέργιε, είστε αξιόλογα παιδιά... τα λάθη ανθρώπινα, όλοι κάνουμε! Μετά τις εκλογές κερνάμε ρακί! 
Ένα προσκυνηματάκι στο Άγιον Όρος θα ήταν καλό! Θα χαρώ να μιλήσουμε στην γλώσσα σας, κοσμικά αλλά και πνευματικά. Όλοι τώρα έχουμε ιερό χρέος να βοηθήσουμε τους αδερφούς μας να δουν το φως που θέλετε να σβήσετε! 
Μια προσευχούλα όλοι μαζί! 
"Βασιλεύ ουράνιε, Παράκλητε, το Πνεύμα της αληθείας, ο πανταχού παρών και τα πάντα πληρών, ο θησαυρός των αγαθών και ζωής χορηγός,ελθέ και σκήνωσον εν ημίν, και καθάρισον ημάς από πάσης κηλίδος και σώσον αγαθέ τας ψυχάς ημών. Αμήν ." 
Βοήθεια μας!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις