Σάββατο 17 Ιουλίου 2021

Βιολογική ωρολογιακή βόμβα ο εμβολιασμένος...

 
ΠΗΓΗ:ΕΔΩ 
Την επιστημονική θεωρία περί εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων ανέπτυξε σε ομιλία του στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN και την εκπομπή «Δίκη» με τον Κυριάκο Θωμαίδη, ο Διδάκτωρ Μοριακής Ανοσολογίας, Δημήτρης Αντωνίου, προκαλώντας «σεισμό» στο πλατό. Ο κ. Αντωνίου, έχοντας προσκομίσει σχετικά έγγραφα από επίσημες Αρχές και πανεπιστήμια, Αμερικής και Αγγλίας, αλλά και επίσημα έγγραφα από το αρμόδιο υπουργείο της Αγγλίας, τονίζει ότι το εμβόλιο είναι αυτό που δημιουργεί τις μεταλλάξεις του ιού, αυξάνοντας ραγδαία τα κρούσματα μετάδοσης. 

Εν συνεχεία, υπογράμμισε ότι ο εμβολιασμένος μπορεί να γίνει άκρως επικίνδυνος για όσους δεν έχουν εμβολιαστεί, καθώς έχοντας κάνει ένα από τα εμβόλια, αυξάνεται το ιικό φορτίο που μεταφέρει κατά οκτώ φορές περισσότερο, επομένως αντιλαμβάνεται κανείς με πόσο μεγάλη ευκολία μπορεί να μεταδώσει τον ιό σε κάποιον που δεν τον έχει, σαν φορέας που είναι. Συγκεκριμένα, ο Δρ. Αντωνίου ανέφερε πως οι εμβολιασμένοι είναι μια ωρολογιακή βόμβα ιών και μάλιστα, μεταλλαγμένων ιών και μίλησε για ειδική μελέτη από 14 μεγάλα πανεπιστήμια του Ισραήλ, τα οποία λένε ότι οι εμβολιασμένοι με το εμβόλιο της Pfizer στο Ισραήλ έχουν 8 φορές περισσότερο ιικό φορτίο από τους ανεμβολίαστους, μεταδίδοντας τον ιό 8 φορές απ’ ότι οι ανεμβολίαστοι. Και ποιον ιό μεταδίδουν οι εμβολιασμένοι;


Τον ιό που έχουν μεταλλάξει, δηλαδή οι εμβολιασμένοι έχουν μεταλλάξει τον αρχικό ιό στην μετάλλαξη της νοτίου Αφρικής και τον μεταδίδουν σε όλο το Ισραήλ, γι’ αυτό γίνεται κόλαση στο Ισραήλ, κι αυτά τα λέει η Ιατρική εδώ και 200 χρόνια, που λέει ότι σε περίοδο επιδημίας δεν κάνουμε ποτέ εμβολιασμό γιατί θα προκύψουν μεταλλάξεις.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις